WeMove

WeMove és una App que ofereix tot típus d’informació relacionada amb l’accessibilitat als locals de lleida (Rampes d’accés, serveis per minusvalids…), Després de un estudi sobre les necessitats de la població, el nostre equip de treball hem arribat a la conclusió de que una aplicació per facilitar la vida dels usuaris era necessaria, i ja que no hi ha competència vam decidir tirar el projecte endavant.

Aquesta App va neixer a través de un credit de sintesí, es va crear amb molta ilusió i compassió. Vam decidir fer un grup entre els 3 integrans, Roger Olivares, Roger Oriol i Roger Setó. En el qual fem un grup de bastant nivell i molt competent. Tenint unes característiques diferents i a la mateixa vegada iguals, que ens ajunta a una manera perfecta de treballar.

El mercat de venda de WeMove és el dels Ajuntaments, ja que són els més interessats en adquirir aquesta aplicacio i donar la oportunitat a la població de tenir informació de més localitats.

Ja que WeMove és una App molt recent, fins al moment oferim tota la informació sobre l’accessibilitat dels locals de Lleida, més endavant anirem ampliant les ciutats per poder facilitar la vida a més persones.

A continuació us deixem un mapa de Lleida, amb una ubicació a la Seu Vella, un dels monuments més emblemàtics de lleida i una ubicació central d’aquesta ciutat, representant així el territori que abastim.